Labels

Alang2 Singgah Follow La

Tulis Nama Atas Batoo

Saturday, June 18, 2011

Ntahapahapantah 34 ~ Dulu Dan Sekarang !!!

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum
Salam Dari Raja Beloot


Pekabar semua pembaca dan pelawat blogQu sekelian. Moga kalian sihat wal'afiat hendaknya. aQoo mulai kalimahQu dengan penuh kesopanan dan kesusilaan. Ntahapahapantah...tapi layan lagooo XPDC dulu lah ye..Hairan Bin Ajaib !!! anak sapa ni hah...

Apa aQoo nak tulis ek pasal tajuk  kat atas tu. aQoo pun tak tau. dah lama sangat ku birakan blog ini penuh sawang. Biarlah...sekurang-kurangnya ada gak kalian yang sudi menjenguk ! TQ deh...


http://4.bp.blogspot.com/-VN9vmlE1yMk/TaiELeTeTiI/AAAAAAAAE7c/VVVrPGXk4Ig/s1600/dulu-dan-sekarang.png

Beberapa perkara aQoo perhati kalau dulu begitu tapi kini jadi begini....apo ko bondo eh ???

Ye la...contoh : 

Kalau dulu orang kaya je makan ayam....orang biasa macam aQoo mampu makan ikan jer.
Tapi sekarang orang kaya je mampu makan ikan....orang biasa macam aQoo plak hari-hari makan ayam. Nak beli ikan mahallll !!!!

Kalau dulu orang kaya jer duduk rumah batu...orang biasa macam aQoo duduk rumah kayu jer.
Tapi sekarang orang kaya pulak ramai duduk rumah kayu...orang biasa macam aQoo duduk rumah batu. Nak buat rumah kayu...kayu pulak harga mengalahkan emas...mahal wooo hahahaha !!!

Kalau dulu orang kaya jer ada TV...orang biasa macam aQoo menenggek kat rumah jiran sebelah tngok Drama Minggu ini.
Tapi sekarang...dah tak hairan dah. Semua rumah hatta yang dah nak roboh pun ada TV siap home theater dengan set karaoke lagi...huhuhu..dasssyyyaaatttt !!!

 http://sepeda.files.wordpress.com/2010/05/18-era-dulu-dan-sekarang.jpg

Kalau dulu orang kaya jer bleh pakai kereta...orang biasa macam aQoo naik basikal jer.
Tapi sekarang orang kaya pulak yang naik basikal...orang macam aQoo pulak naik kereta.
Ye lar...orang kaya naik basikal nak kuruskan badan pasal pakej 3 bersaudara dah hinggap dan bersarang dalam badan yang dulu tough and slim kini bagai dipam-pam...hahahaha !!!

Tu jelah. Yang lain-lain kalian fikirlah sendiri. Ntah betul ntah tidak....yang sebetulnya NTAHAPAHAPANTAH !!!

Raja Beloot : hairan bin ajaib !!!


No comments:

Post a Comment

Layan Tiub Awak

Loading...
Related Posts with Thumbnails


I changed my font at scrappinblogs.blogspot.com