Labels

Alang2 Singgah Follow La

Tulis Nama Atas Batoo

Wednesday, May 25, 2011

Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum
Salam Dari Raja Beloot




SeQuel terbaru Zombie Kampung Pisang dan  Hantu Kak Limah Balik Rumah karya Mamat Khalid. Tapi aQoo tak taulah bila akan ditayangkan. Rasanya tahun depan kot. aQoo belum contact si Mamat Khalid tu. Dia pun dah lama tak contact aQoo. Hahahaha...
Kat bawah ni aQoo bagi korang tengok gambar scene-scene dari filem tersebuta juga teaser trailernya. Mungkin dah boleh buat kita senyum...hehehe Layannnn !!!

Poster BaeQQQQ Punyer !!!


http://1.bp.blogspot.com/-YZHPLhs2qHM/TaLd8Y6ibXI/AAAAAAAAAEk/NMxb8roLk2M/s1600/usopmoto.jpg
Welcha Usop yang diupgrade jadi motor !!!

http://3.bp.blogspot.com/-jVqfkuJX_Rw/TaLd9yh2XpI/AAAAAAAAAEs/N1wJlljvL4U/s1600/199227_201249313229881_185178141503665_607408_6401809_n.jpg
Sabooorr jelahhh !!


http://2.bp.blogspot.com/-kHLmlblKJXE/TaLd_81ikNI/AAAAAAAAAE0/tAkeYCegS70/s1600/199639_198637666824379_185178141503665_591396_1037793_n.jpg
Warong Pak jabit dah ada astro & wi-fi !!!

http://4.bp.blogspot.com/-wgDt6psD90U/TaLeCaBrWlI/AAAAAAAAAFA/cnS4b9TYRnY/s1600/husin...jpg
Ape ke heyy...Husin main belon buih sabuuun !!



Raja Beloot : apakah akan jadi fenomena lagi ???

2 comments:

  1. cerita nie blom keluar lagi.. x sabar rasanya nak tengok citer kelakar nie...

    mari nonton citer kongsi 2011 full movies lagi tu...

    ReplyDelete
  2. btol ah...fenomena Kak Limah blom hilang lg !!!

    ReplyDelete

Layan Tiub Awak

Loading...
Related Posts with Thumbnails


I changed my font at scrappinblogs.blogspot.com