Labels

Alang2 Singgah Follow La

Tulis Nama Atas Batoo

Thursday, January 20, 2011

Ntahapahapantah 19 ~ GAYOUROCK !!!!

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum
Salam Dari Raja Beloot

GAYOUR seorang kartunis tersohor seluruh Tanah Melayu telah menitipkan komen kat blog aQoo. Tak percaya ? Tengok gambar kat bawah ni.


aQoo minat Gayour dari dulu. Dari zaman dia kat Gelihati. Lepas tu dia join Ujang. Tak miss aQoo kumpul duit beli Ujang semata-mata nak baca Bersama Selamanya. Dengan album serta koleksi dia sekali aQoo beli. aQoo pernah jumpa dia dulu kat Pesta Buku di Terengganu. Ntah tahun bila aQoo pun dah lupa. Sempat mintak dia conteng buku nota aQoo dengan tandatangan dia serta gambar Melissa - awek kartoon pujaan. Stroke lukisan yang menarik dan dialog rock n rollnya memukau aQoo...huarghahahaha !!! Tak caya rasanya beliau sudi komen dalam blog aku yang NTAHAPAHAPANTAH ni !!!!

Raja Beloot : lepas ni aQoo akan cari gambar Bersama Selamanya pulak buat satu entry !!!

No comments:

Post a Comment

Layan Tiub Awak

Loading...
Related Posts with Thumbnails


I changed my font at scrappinblogs.blogspot.com